Обсуждение «Адам на сцене Максидрома!!!»
MJ Дата: Суббота, 28 Мая 2011, 16:02 | Сообщение # 1
Админ
Статус: Offline
ПОдробнее узнать тут: Адам на сцене Максидрома!!! .
Julia100 Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 01:33 | Сообщение # 2
Общительный
А ніхто не знає,чи брали у Адама нормальне інтерв*ю та коли він відлітає чи вже відлетів додому?
Слава Україні-Героям Слава!!!
Сообщение А ніхто не знає,чи брали у Адама нормальне інтерв*ю та коли він відлітає чи вже відлетів додому? Автор - Julia100 Дата добавления - 29 Мая 2011 в 01:33
Smit Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 01:45 | Сообщение # 3
Очень Общительный
Може ще щось зявиться. мені також хотілося б щось толково почути. А ще у мене чомусь таке відчуття, що Адам розраховував на більшу явку народу. Або це мені здалося. Я думала що там буде ніде яблуку упасти
Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries
Сообщение Може ще щось зявиться. мені також хотілося б щось толково почути. А ще у мене чомусь таке відчуття, що Адам розраховував на більшу явку народу. Або це мені здалося. Я думала що там буде ніде яблуку упасти Автор - Smit Дата добавления - 29 Мая 2011 в 01:45
Julia100 Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 01:58 | Сообщение # 4
Общительный
Так,мені теж здається,що народу повинно було бути НАБАГАТО більше.Казала,що буде 50 тисяч(це мабуть брехня).А ті дибілоїди,які сиділи на травичці в самому кінці.Деякі просто не розуміють,як їм пощастило.Нас туди б всіх!Але як би там не було,людей прийшло достатньо.І тим більше,там таке загадкове розміщення цих віп та фан зон,тому не розберешся,скільки людей прийшло насправді!
Слава Україні-Героям Слава!!!
Сообщение Так,мені теж здається,що народу повинно було бути НАБАГАТО більше.Казала,що буде 50 тисяч(це мабуть брехня).А ті дибілоїди,які сиділи на травичці в самому кінці.Деякі просто не розуміють,як їм пощастило.Нас туди б всіх!Але як би там не було,людей прийшло достатньо.І тим більше,там таке загадкове розміщення цих віп та фан зон,тому не розберешся,скільки людей прийшло насправді! Автор - Julia100 Дата добавления - 29 Мая 2011 в 01:58
Smit Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:17 | Сообщение # 5
Очень Общительный
Так нас би туди! Я вважала, раз э програма висупу, то вони будуть просто змінювати одне одного на загальні сцені. Може просто фани не змішувалися всі разом. а до кожного виконавця сходились на відведений тому час. АЛЕ людей всеж було мало. Хоча може це й накраще - бо я дуже боялася за виступ Адама.(мені не хотілося щоб його скривдили хоч чимсь)
Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries
Сообщение Так нас би туди! Я вважала, раз э програма висупу, то вони будуть просто змінювати одне одного на загальні сцені. Може просто фани не змішувалися всі разом. а до кожного виконавця сходились на відведений тому час. АЛЕ людей всеж було мало. Хоча може це й накраще - бо я дуже боялася за виступ Адама.(мені не хотілося щоб його скривдили хоч чимсь) Автор - Smit Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:17