[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SheStrange  
Обсуждение «Обращение Адама к Фанам на Твиттере»
MJДата: Суббота, 28 Мая 2011, 16:18 | Сообщение # 1
Админ
Статус: Offline
ПОдробнее узнать тут: Обращение Адама к Фанам на Твиттере.

СообщениеПОдробнее узнать тут: Обращение Адама к Фанам на Твиттере.

Автор - MJ
Дата добавления - 28 Мая 2011 в 16:18
Julia100Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 01:22 | Сообщение # 2
Общительный
Мабуть вже всі знають про неповагу від дибілів на радіо.Після виступу Земфіри,коли Адам вже виконував 2-гу пісню, ведучі сказали,що через декілька хвилин на сцену вийде Адам і що зараз він і його команда перевіряють звук(ну типу міні-репетиція).Публіка була в шокі,пішли чутки.А як ви розумієте на перевірці звуку співаки не дуже викладаються.Тобто,його звинувачували в,що він погано співає.Фани почали питати,чи справді це лише перевірка звуку.Це все дійшло до Адама.Він трішки образився.Ось що він написав в твіттері:"Soundcheck? Umm Im confused. Haha ".Що в перекладі:"Перевірка звуку?Ммм.Я спантеличений.ХаХа"Добре,що він спийняв всю цю фігню як жарт.Тому інше його повідомлення в твіттері:"Dear fans: THAT was the performance. It was a daytime performance ",можна сприйняти як поясненн,що це був справжній вступ,а не репетиція.Трішки саркастично написав,вам так не здається?Адам тримався молодцем,не звертав увагу на різні гомофобські викиди!Величезний респект йому за мужність та витримку hippy

Слава Україні-Героям Слава!!!

СообщениеМабуть вже всі знають про неповагу від дибілів на радіо.Після виступу Земфіри,коли Адам вже виконував 2-гу пісню, ведучі сказали,що через декілька хвилин на сцену вийде Адам і що зараз він і його команда перевіряють звук(ну типу міні-репетиція).Публіка була в шокі,пішли чутки.А як ви розумієте на перевірці звуку співаки не дуже викладаються.Тобто,його звинувачували в,що він погано співає.Фани почали питати,чи справді це лише перевірка звуку.Це все дійшло до Адама.Він трішки образився.Ось що він написав в твіттері:"Soundcheck? Umm Im confused. Haha ".Що в перекладі:"Перевірка звуку?Ммм.Я спантеличений.ХаХа"Добре,що він спийняв всю цю фігню як жарт.Тому інше його повідомлення в твіттері:"Dear fans: THAT was the performance. It was a daytime performance ",можна сприйняти як поясненн,що це був справжній вступ,а не репетиція.Трішки саркастично написав,вам так не здається?Адам тримався молодцем,не звертав увагу на різні гомофобські викиди!Величезний респект йому за мужність та витримку hippy

Автор - Julia100
Дата добавления - 29 Мая 2011 в 01:22
SmitДата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:30 | Сообщение # 3
Очень Общительный
АГа понятно. я тоже перечитала его ответы в твиттере. Я же думаю, что-то Адам очень сдержан. Нет той открытости, ему присущей. Господи ну что за болваны!!!??? Как можно Адама обвинять в таком. Я пересмотрела сотни видео с выступлениями Адама в инете и везде он тянет как положенно. И даже сегодня. Ты же слышала сама как все звучало, как звучал его голос... Он по другому не умеет... я просто в шоке. ( очень гадко это все выглядит) хорошо. что еще не нашлись доброжелатили какую-нибудь гадость сделать, чтоб помешать или сорвать выступление Адаму.

Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries

СообщениеАГа понятно. я тоже перечитала его ответы в твиттере. Я же думаю, что-то Адам очень сдержан. Нет той открытости, ему присущей. Господи ну что за болваны!!!??? Как можно Адама обвинять в таком. Я пересмотрела сотни видео с выступлениями Адама в инете и везде он тянет как положенно. И даже сегодня. Ты же слышала сама как все звучало, как звучал его голос... Он по другому не умеет... я просто в шоке. ( очень гадко это все выглядит) хорошо. что еще не нашлись доброжелатили какую-нибудь гадость сделать, чтоб помешать или сорвать выступление Адаму.

Автор - Smit
Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:30
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

§