Обсуждение «Сводка Новостей: Интервью, Фото, Видео»
MJ Дата: Суббота, 28 Мая 2011, 18:12 | Сообщение # 1
Админ
Статус: Offline
ПОдробнее узнать тут: Сводка Новостей: Интервью, Фото, Видео .
Julia100 Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 01:28 | Сообщение # 2
Общительный
Адам .....у мене немає слів!Як гарно він виглядає!Мені,прихильниці платформ,його взуття є найкращим подарунком!(Якщо ви пам*ятаєте його інше сіре взуття на платформі-в мене є така сама пара,тільки чорна і не замшева).Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. No Comments.Я в ауті!
Слава Україні-Героям Слава!!!
Сообщение Адам .....у мене немає слів!Як гарно він виглядає!Мені,прихильниці платформ,його взуття є найкращим подарунком!(Якщо ви пам*ятаєте його інше сіре взуття на платформі-в мене є така сама пара,тільки чорна і не замшева).Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. No Comments.Я в ауті! Автор - Julia100 Дата добавления - 29 Мая 2011 в 01:28
Smit Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:00 | Сообщение # 3
Очень Общительный
Quote (Julia100 )
Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. No Comments.Я в ауті!
Что бы он не одел - он всегда выглядит шикарно, сексуально, блестяще - таким нужно просто родиться. А эта черная футболка на нем - просто, но тааак подчеркивает стройное гибкое тело, руки... Смотришь не насмотришься. Я счастлива. что снова увидела наше солнышко
Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries
Сообщение Quote (Julia100 )
Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. No Comments.Я в ауті!
Что бы он не одел - он всегда выглядит шикарно, сексуально, блестяще - таким нужно просто родиться. А эта черная футболка на нем - просто, но тааак подчеркивает стройное гибкое тело, руки... Смотришь не насмотришься. Я счастлива. что снова увидела наше солнышко Автор - Smit Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:00
Julia100 Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:03 | Сообщение # 4
Общительный
Так,ця футболка йому надзвичайно пасує.Можна подумати,ну звичайнісінька футоболка,кожен чоловік в своєму гардеробі її має.Але ж ні,на Адамчику вона має зовсім інший вигляд!Він і футболочка просто сяють!
Сообщение Так,ця футболка йому надзвичайно пасує.Можна подумати,ну звичайнісінька футоболка,кожен чоловік в своєму гардеробі її має.Але ж ні,на Адамчику вона має зовсім інший вигляд!Він і футболочка просто сяють! Автор - Julia100 Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:03
Smit Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:09 | Сообщение # 5
Очень Общительный
Скажи?! просто он такой особенный, что самые простые тряпки на нем лежат огого
Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries
Сообщение Скажи?! просто он такой особенный, что самые простые тряпки на нем лежат огого Автор - Smit Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:09
Julia100 Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:10 | Сообщение # 6
Общительный
Так,так,так!!!!!Не одяг прикрашає людину,а людина прикрашає одяг!!!!!
Сообщение Так,так,так!!!!!Не одяг прикрашає людину,а людина прикрашає одяг!!!!! Автор - Julia100 Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:10