[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SheStrange  
Обсуждение «Сводка Новостей: Интервью, Фото, Видео»
MJДата: Суббота, 28 Мая 2011, 18:12 | Сообщение # 1
Админ
Статус: Offline
ПОдробнее узнать тут: Сводка Новостей: Интервью, Фото, Видео.

СообщениеПОдробнее узнать тут: Сводка Новостей: Интервью, Фото, Видео.

Автор - MJ
Дата добавления - 28 Мая 2011 в 18:12
Julia100Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 01:28 | Сообщение # 2
Общительный
Адам .....у мене немає слів!Як гарно він виглядає!Мені,прихильниці платформ,його взуття є найкращим подарунком!(Якщо ви пам*ятаєте його інше сіре взуття на платформі-в мене є така сама пара,тільки чорна і не замшева).Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. eye No Comments.Я в ауті! fool

Слава Україні-Героям Слава!!!

СообщениеАдам .....у мене немає слів!Як гарно він виглядає!Мені,прихильниці платформ,його взуття є найкращим подарунком!(Якщо ви пам*ятаєте його інше сіре взуття на платформі-в мене є така сама пара,тільки чорна і не замшева).Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. eye No Comments.Я в ауті! fool

Автор - Julia100
Дата добавления - 29 Мая 2011 в 01:28
SmitДата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:00 | Сообщение # 3
Очень Общительный
Quote (Julia100)
Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. No Comments.Я в ауті!

Что бы он не одел - он всегда выглядит шикарно, сексуально, блестяще - таким нужно просто родиться. А эта черная футболка на нем - просто, но тааак подчеркивает стройное гибкое тело, руки... Смотришь не насмотришься. Я счастлива. что снова увидела наше солнышко happy happy happy

Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries

Хоча,Адаму пасував би навіть і пакет від сміття!А ця зачіска,макіяж та очі. No Comments.Я в ауті!

Что бы он не одел - он всегда выглядит шикарно, сексуально, блестяще - таким нужно просто родиться. А эта черная футболка на нем - просто, но тааак подчеркивает стройное гибкое тело, руки... Смотришь не насмотришься. Я счастлива. что снова увидела наше солнышко happy happy happy

Автор - Smit
Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:00
Julia100Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:03 | Сообщение # 4
Общительный
Так,ця футболка йому надзвичайно пасує.Можна подумати,ну звичайнісінька футоболка,кожен чоловік в своєму гардеробі її має.Але ж ні,на Адамчику вона має зовсім інший вигляд!Він і футболочка просто сяють! smile

СообщениеТак,ця футболка йому надзвичайно пасує.Можна подумати,ну звичайнісінька футоболка,кожен чоловік в своєму гардеробі її має.Але ж ні,на Адамчику вона має зовсім інший вигляд!Він і футболочка просто сяють! smile

Автор - Julia100
Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:03
SmitДата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:09 | Сообщение # 5
Очень Общительный
Скажи?! просто он такой особенный, что самые простые тряпки на нем лежат огого smile

Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries

СообщениеСкажи?! просто он такой особенный, что самые простые тряпки на нем лежат огого smile

Автор - Smit
Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:09
Julia100Дата: Воскресенье, 29 Мая 2011, 02:10 | Сообщение # 6
Общительный
Так,так,так!!!!!Не одяг прикрашає людину,а людина прикрашає одяг!!!!! applause

СообщениеТак,так,так!!!!!Не одяг прикрашає людину,а людина прикрашає одяг!!!!! applause

Автор - Julia100
Дата добавления - 29 Мая 2011 в 02:10
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

§