Алла ,спеціально для тебе переклад! 25.05.2011 Adam on American Idol Final
Журналіст:Адам,скільки пісень ти написав, працюючи над новим альбомом? Адам: Я думаю,я написав близько 19-20 пісень.Я провів декілька останніх місяців у студії.Я написав більшість матеріалу власноруч з допомогою людей в цей час.Я задіяний у всьому процесі.Це дуже захоплююче,тому що я працюю над альбомом моєї мрії.Це звучить банально,але я створюю саме те,щоб я хотів слухати. Ж: О, чувак, я не можу дочекатися.З якими авторами пісень ти співпрацюєш?Скажи мені їхні імена. А: О,хмммм,я працював з Раяном Тедером(соліст групи Оne Repablic, автор пісні Sleepwalker),це було фантастично!З Нікою Коста,з Сіа,це було дуже захоплююче.Я навчився багато чому від них,і мабуть це найкраща частина процесу. Ж:Це мабуть так незвичайно повернутися сюди.Я знаю ти не міг зробити цього минулого року. А:Минулого року я був у турі, тому це дуже захоплююче бути знову тут.Я не можу дочекатися почути учасників за роботою(мається на увазі,співаючи).Я не можу дочекатися почути Леді Гагу,Бейонсе і U2.Це буде гарний вечір. Слава Україні-Героям Слава!!!