[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SheStrange  
Обсуждение «Адам Говорит о своем следующем альбоме»
MJДата: Четверг, 26 Мая 2011, 22:45 | Сообщение # 1
Админ
Статус: Offline
ПОдробнее узнать тут: Адам Говорит о своем следующем альбоме.

СообщениеПОдробнее узнать тут: Адам Говорит о своем следующем альбоме.

Автор - MJ
Дата добавления - 26 Мая 2011 в 22:45
Julia100Дата: Пятница, 27 Мая 2011, 01:27 | Сообщение # 2
Общительный
Алла ,спеціально для тебе переклад! smile
25.05.2011 Adam on American Idol Final

Журналіст:Адам,скільки пісень ти написав, працюючи над новим альбомом?
Адам: Я думаю,я написав близько 19-20 пісень.Я провів декілька останніх місяців у студії.Я написав більшість матеріалу власноруч з допомогою людей в цей час.Я задіяний у всьому процесі.Це дуже захоплююче,тому що я працюю над альбомом моєї мрії.Це звучить банально,але я створюю саме те,щоб я хотів слухати.
Ж: О, чувак, я не можу дочекатися.З якими авторами пісень ти співпрацюєш?Скажи мені їхні імена.
А: О,хмммм,я працював з Раяном Тедером(соліст групи Оne Repablic, автор пісні Sleepwalker),це було фантастично!З Нікою Коста,з Сіа,це було дуже захоплююче.Я навчився багато чому від них,і мабуть це найкраща частина процесу.
Ж:Це мабуть так незвичайно повернутися сюди.Я знаю ти не міг зробити цього минулого року.
А:Минулого року я був у турі, тому це дуже захоплююче бути знову тут.Я не можу дочекатися почути учасників за роботою(мається на увазі,співаючи).Я не можу дочекатися почути Леді Гагу,Бейонсе і U2.Це буде гарний вечір.

Слава Україні-Героям Слава!!!

СообщениеАлла ,спеціально для тебе переклад! smile
25.05.2011 Adam on American Idol Final

Журналіст:Адам,скільки пісень ти написав, працюючи над новим альбомом?
Адам: Я думаю,я написав близько 19-20 пісень.Я провів декілька останніх місяців у студії.Я написав більшість матеріалу власноруч з допомогою людей в цей час.Я задіяний у всьому процесі.Це дуже захоплююче,тому що я працюю над альбомом моєї мрії.Це звучить банально,але я створюю саме те,щоб я хотів слухати.
Ж: О, чувак, я не можу дочекатися.З якими авторами пісень ти співпрацюєш?Скажи мені їхні імена.
А: О,хмммм,я працював з Раяном Тедером(соліст групи Оne Repablic, автор пісні Sleepwalker),це було фантастично!З Нікою Коста,з Сіа,це було дуже захоплююче.Я навчився багато чому від них,і мабуть це найкраща частина процесу.
Ж:Це мабуть так незвичайно повернутися сюди.Я знаю ти не міг зробити цього минулого року.
А:Минулого року я був у турі, тому це дуже захоплююче бути знову тут.Я не можу дочекатися почути учасників за роботою(мається на увазі,співаючи).Я не можу дочекатися почути Леді Гагу,Бейонсе і U2.Це буде гарний вечір.

Автор - Julia100
Дата добавления - 27 Мая 2011 в 01:27
SmitДата: Пятница, 27 Мая 2011, 01:37 | Сообщение # 3
Очень Общительный
Ой - дякую! це дуже мило smile Бо я послухала два рази, та лище загальне вловила, але ж дослівно усе взнати - смачніше smile :) smile

А Адам така розумашка, пише те що хоче - я не дочекаюся вихлду нового альбому. Думаю там ми пізнаємо Адама ще глибше, ще краще. він вклав душу - і це ми відчуємо happy

Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries

СообщениеОй - дякую! це дуже мило smile Бо я послухала два рази, та лище загальне вловила, але ж дослівно усе взнати - смачніше smile :) smile

А Адам така розумашка, пише те що хоче - я не дочекаюся вихлду нового альбому. Думаю там ми пізнаємо Адама ще глибше, ще краще. він вклав душу - і це ми відчуємо happy

Автор - Smit
Дата добавления - 27 Мая 2011 в 01:37
Julia100Дата: Пятница, 27 Мая 2011, 01:41 | Сообщение # 4
Общительный
Нема за що! tongue smile biggrin

Слава Україні-Героям Слава!!!

СообщениеНема за що! tongue smile biggrin

Автор - Julia100
Дата добавления - 27 Мая 2011 в 01:41
  • Страница 1 из 1
  • 1