Просто болтаем...
Smit Дата: Вторник, 21 Июня 2011, 02:11 | Сообщение # 1246
Очень Общительный
Статус: Offline
Чесно признаюсь у меня не выходил с головы мой дружок на фейсбуке. Целый день был в заботах - ничего особенного, за исключением четырех клипов с Адамом по телеку. От него у меня всегда настроение на 200% подскакивает. а еще я очень рада что к нам присоеденяются такие хорошие люди. Это придает сил, и что мы на верном пути.
Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries
Сообщение Чесно признаюсь у меня не выходил с головы мой дружок на фейсбуке. Целый день был в заботах - ничего особенного, за исключением четырех клипов с Адамом по телеку. От него у меня всегда настроение на 200% подскакивает. а еще я очень рада что к нам присоеденяются такие хорошие люди. Это придает сил, и что мы на верном пути. Автор - Smit Дата добавления - 21 Июня 2011 в 02:11
Julia100 Дата: Вторник, 21 Июня 2011, 11:32 | Сообщение # 1247
Общительный
Я теж дуже радуюся тому,що до нас приєднуються новенькі!Доречі,про Адама! Я коли встаю вранці десь о 12 годині,сідаю на кухні їсти,по радіо постійно пускають Адама,та й ще пісню Sleepwalker!От починається мій день-з Адама! Вчора ввечері прийшла з вулиці,знов була на кухні,чую Whatta you want from me ремікс,думаю-думаю,можливо в мене глюки і знову співаю пісні Адама про себе !Це варіант реміксу по радіо я почула вперше! Алла,а пам*ятаєш,я запитуввала тебе з Артемом,які відео Адама з тура показують по тв?Так от,я жодного разу на них не натрапила і мабуть, в мене взагалі не має такого каналу(168 каналів-а там де показують Адама немає). Можеш коротенько розповісти,що це за відео!
Слава Україні-Героям Слава!!!
Сообщение Я теж дуже радуюся тому,що до нас приєднуються новенькі!Доречі,про Адама! Я коли встаю вранці десь о 12 годині,сідаю на кухні їсти,по радіо постійно пускають Адама,та й ще пісню Sleepwalker!От починається мій день-з Адама! Вчора ввечері прийшла з вулиці,знов була на кухні,чую Whatta you want from me ремікс,думаю-думаю,можливо в мене глюки і знову співаю пісні Адама про себе !Це варіант реміксу по радіо я почула вперше! Алла,а пам*ятаєш,я запитуввала тебе з Артемом,які відео Адама з тура показують по тв?Так от,я жодного разу на них не натрапила і мабуть, в мене взагалі не має такого каналу(168 каналів-а там де показують Адама немає). Можеш коротенько розповісти,що це за відео! Автор - Julia100 Дата добавления - 21 Июня 2011 в 11:32
Smit Дата: Вторник, 21 Июня 2011, 13:56 | Сообщение # 1248
Очень Общительный
Quote (Julia100 )
Це варіант реміксу по радіо я почула вперше!
- я еще зимой скачала все его ремиксы, у меня есть все Адаськины песни. и я как и ты помешанная потому что нет и дня чтоб я не пела его песен. Quote (Julia100 )
Можеш коротенько розповісти,що це за відео!
Есть такой канал Мьюзик бокс MB, ОTV - так вот там часто крутят по заказу Sleepwalker, WWFM, If I Had You, 2012, Entertainment. Набираешь 705 чат и делаешь заказ.
Если вы когда-нибудь чувствовали себя странным, держите голову высоко. Мы художники. Мы все сумасшедшие. И это хорошо!" © Adam Lambert NO Boundaries
Сообщение Quote (Julia100 )
Це варіант реміксу по радіо я почула вперше!
- я еще зимой скачала все его ремиксы, у меня есть все Адаськины песни. и я как и ты помешанная потому что нет и дня чтоб я не пела его песен. Quote (Julia100 )
Можеш коротенько розповісти,що це за відео!
Есть такой канал Мьюзик бокс MB, ОTV - так вот там часто крутят по заказу Sleepwalker, WWFM, If I Had You, 2012, Entertainment. Набираешь 705 чат и делаешь заказ.Автор - Smit Дата добавления - 21 Июня 2011 в 13:56
Julia100 Дата: Вторник, 21 Июня 2011, 14:50 | Сообщение # 1249
Общительный
Есть такой канал Мьюзик бокс MB, ОTV - так вот там часто крутят по заказу Sleepwalker, WWFM, If I Had You, 2012, Entertainment. Набираешь 705 чат и делаешь заказ
Дякую за інфу!Отв в мене є і я частенько там бачу Адама,Music Box не має,чи є-не пам*ятаю!А Sleepwalker з тура ?
Сообщение Quote
Есть такой канал Мьюзик бокс MB, ОTV - так вот там часто крутят по заказу Sleepwalker, WWFM, If I Had You, 2012, Entertainment. Набираешь 705 чат и делаешь заказ
Дякую за інфу!Отв в мене є і я частенько там бачу Адама,Music Box не має,чи є-не пам*ятаю!А Sleepwalker з тура ? Автор - Julia100 Дата добавления - 21 Июня 2011 в 14:50
Smit Дата: Вторник, 21 Июня 2011, 15:50 | Сообщение # 1250
Очень Общительный
Да Юля именно из тура, он его там так поет......ох
Сообщение Да Юля именно из тура, он его там так поет......ох Автор - Smit Дата добавления - 21 Июня 2011 в 15:50
Julia100 Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 18:11 | Сообщение # 1251
Общительный
аааааааааа,класно!Я повинна це побачити по тв! Добавлено (25 Июнь 2011, 18:11) --------------------------------------------- Привіт всім!Як настрій?
Сообщение аааааааааа,класно!Я повинна це побачити по тв! Добавлено (25 Июнь 2011, 18:11) --------------------------------------------- Привіт всім!Як настрій?
Автор - Julia100 Дата добавления - 25 Июня 2011 в 18:11
marta17al Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 21:19 | Сообщение # 1252
Любитель Поболтать
Привіт ,все чудово ,лише погода погана . навіть робити нічого не хочетьсь... А ти як? чим займалась?
Smile =))))
Сообщение Привіт ,все чудово ,лише погода погана . навіть робити нічого не хочетьсь... А ти як? чим займалась? Автор - marta17al Дата добавления - 25 Июня 2011 в 21:19
Julia100 Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 21:29 | Сообщение # 1253
Общительный
Привіт!А я люблю таку погоду!Але всі мої друзі поховалися вдома,тому я теж сиджу вдома!Цілий день тусуюся з матусею,переглянули декілька фільмів!Потім зайнялися генеральним сортуванням мого гардеробу,знайшла пару старих джинсових одежинок-буде мені що перешиваи та оздоблювати!А зараз сиджу на сайті і паралельно переглядаю Glam Nation Tour! Чуєш, ав тебе які плани на літо?Кудись їдеш відпочивати?
Сообщение Привіт!А я люблю таку погоду!Але всі мої друзі поховалися вдома,тому я теж сиджу вдома!Цілий день тусуюся з матусею,переглянули декілька фільмів!Потім зайнялися генеральним сортуванням мого гардеробу,знайшла пару старих джинсових одежинок-буде мені що перешиваи та оздоблювати!А зараз сиджу на сайті і паралельно переглядаю Glam Nation Tour! Чуєш, ав тебе які плани на літо?Кудись їдеш відпочивати? Автор - Julia100 Дата добавления - 25 Июня 2011 в 21:29
Smit Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 21:36 | Сообщение # 1254
Очень Общительный
Погода у нас також холодна та гидка, дощ. Зранку поседіла у Фейсбуці та твіттері - та не довго. зібрала дітей у подорож до моря. горую вечерю та жду ночі. коли ше можна буде погуляти інтернетом. дівчата у мене є пропозиція - давайте зайдемо до сторіночки проекту та залишимо по одному повідомленню. буде рух. я уже двічі лишила своє слово.
Сообщение Погода у нас також холодна та гидка, дощ. Зранку поседіла у Фейсбуці та твіттері - та не довго. зібрала дітей у подорож до моря. горую вечерю та жду ночі. коли ше можна буде погуляти інтернетом. дівчата у мене є пропозиція - давайте зайдемо до сторіночки проекту та залишимо по одному повідомленню. буде рух. я уже двічі лишила своє слово. Автор - Smit Дата добавления - 25 Июня 2011 в 21:36
marta17al Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 21:42 | Сообщение # 1255
Любитель Поболтать
ооо, ти шиєш?? дуже хочеться на море хотіли поїхати з подружкою разом, але вона в цьому році поступає в універ, тому не знаю чи вийде
Smile =))))
Сообщение ооо, ти шиєш?? дуже хочеться на море хотіли поїхати з подружкою разом, але вона в цьому році поступає в універ, тому не знаю чи вийде Автор - marta17al Дата добавления - 25 Июня 2011 в 21:42
Julia100 Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 21:59 | Сообщение # 1256
Общительный
Алла,я б залюбки залишила своє повідомлення,але коли вже я його написала та натиснула зберегти-вони пише мені,що відбулася помилка і викудує мене з системи і вимикається комп.Я вже пробувала декілька разів.Завтра я зайду до подружки і закину через її комп.А тим часом я дещо перероблю текст! Ага,шию!Майже половину свого гардербу я змайструвала сама,ну а іншу просто переробила або оздобила!Доречі,цю жилетку я теж сама обрізала та оздобила! Скажу не в тему, але найкращі речі можна знайти в секонді!
Сообщение Алла,я б залюбки залишила своє повідомлення,але коли вже я його написала та натиснула зберегти-вони пише мені,що відбулася помилка і викудує мене з системи і вимикається комп.Я вже пробувала декілька разів.Завтра я зайду до подружки і закину через її комп.А тим часом я дещо перероблю текст! Ага,шию!Майже половину свого гардербу я змайструвала сама,ну а іншу просто переробила або оздобила!Доречі,цю жилетку я теж сама обрізала та оздобила! Скажу не в тему, але найкращі речі можна знайти в секонді! Автор - Julia100 Дата добавления - 25 Июня 2011 в 21:59
marta17al Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 22:02 | Сообщение # 1257
Любитель Поболтать
так ти - майстер
Smile =))))
Сообщение так ти - майстер Автор - marta17al Дата добавления - 25 Июня 2011 в 22:02
Julia100 Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 22:09 | Сообщение # 1258
Общительный
Дякую
Сообщение Дякую Автор - Julia100 Дата добавления - 25 Июня 2011 в 22:09
Smit Дата: Суббота, 25 Июня 2011, 23:44 | Сообщение # 1259
Очень Общительный
Quote (Julia100 )
але найкращі речі можна знайти в секонді!
точно. А главное если чего не пойдет не так расстраиваешься. Я ведь тоже шью от блузок и юбок до пальто, хочешь деми сез, хочешь зимнее. И знаю как это здорово, особенно когда хочешь что-то особенное. Молодец юля для женщины уметь шить, это всегда пригодится
Сообщение Quote (Julia100 )
але найкращі речі можна знайти в секонді!
точно. А главное если чего не пойдет не так расстраиваешься. Я ведь тоже шью от блузок и юбок до пальто, хочешь деми сез, хочешь зимнее. И знаю как это здорово, особенно когда хочешь что-то особенное. Молодец юля для женщины уметь шить, это всегда пригодится Автор - Smit Дата добавления - 25 Июня 2011 в 23:44
Julia100 Дата: Воскресенье, 26 Июня 2011, 15:48 | Сообщение # 1260
Общительный
Сообщение Автор - Julia100 Дата добавления - 26 Июня 2011 в 15:48